Ми проповідуємо Христа розп'ятого (1Кор.1:23)

А Він був ранений за наші гріхи, за наші провини Він мучений був, кара на Ньому була за наш мир,
Його ж ранами нас уздоровлено! Усі ми блудили, немов ті овечки, розпорошились кожен на власну дорогу,
і на Нього Господь поклав гріх усіх нас! 
(Ісаї 53:5,6)

Ukrainian English Russian

В гостях в Громаді ВОЗНЕСІННЯ НЄЛЦ у 2008 році

В гостях в Громаді ВОЗНЕСІННЯ НЄЛЦ у 2008 році

Хоча через обставини оренди залу в Будинку Спілки письменників парафіяни Громади змушені поклонятися по суботам, що є незручним для багатьох парафіян, що працюють чи вчаться, дехто, навпаки, змушений активно працювати саме у неділю, а тому має можливість відвідати суботні богослужіння.

Також пастор та брати і сестри мають нагоду саме в неділю познайомитися краще із поклонінням в інших християнських церквах міста. Особливо хвилюючим було відвідання громади ВОЗНЕСІННЯ НЄЛЦ в Україні 23 березня 2008 року. Адже цього року це 2-га неділя Великого Посту для Східної церкви, а для Західної – це Великдень! На жаль, НЄЛЦ в Україні належить до Всесвітньої Лютеранської Федерації, багато церков якої в Європі та Америці є дуже ліберальними. Отже, наші церкви не можуть мати спільноти вівтаря та проповідниці. Але, зустрічаючись із пастором та парафіяни НЄЛЦ в нашому місті, ми завжди пересвідчуваємося, що проповідування відрізняється належною консервативністю (проповідь же пастора Андрія Гамбурга на Великдень була просто блискучою!). А активність молодіжної групи, хору та різноманітність аспектів гуманітарного служіння є добрим прикладом для наслідування будь-якими церквами.

А 28 грудня пастор з деякими членами Громади ВСІХ СВЯТИХ відвідав Різдвяну службу. Як завжди хор співав чудових пісень, а пастор виголосив прекрасну Біблійну проповідь на Слово Боже із Євангелія Луки 2:22-40.

Календар

СвятийДухХрест2

Молитви

Duerer-Prayer2

 

Аудіо проповіді

st peter preaching in the presence of st mark big

Аудіо музика

Gaudenzio Ferrari 002

Час Реформації

ЧАС РЕФОРМАЦІЇ - заставка

Українське лютеранство

Blog-V-Gorpynchuka

Блог п. Т.Коковського

Blog-Tarasa-Kokovskogo

Віттенберзький соловей

Wittenberg-Nightingale

Семінарія Св.Софії

УЛБ-222