Ми проповідуємо Христа розп'ятого (1Кор.1:23)

А Він був ранений за наші гріхи, за наші провини Він мучений був, кара на Ньому була за наш мир,
Його ж ранами нас уздоровлено! Усі ми блудили, немов ті овечки, розпорошились кожен на власну дорогу,
і на Нього Господь поклав гріх усіх нас! 
(Ісаї 53:5,6)

Ukrainian English Russian

Календар подій

МОЯ ВЕЛИКОДНЯ МОЛИТВА

Неділя, 16 Квітень 2017, 12:00 - 11:59

МОЯ ВЕЛИКОДНЯ МОЛИТВА

 

Bloch-Die-AuferstehungГосподи Ісусе, воскреслий і вічно живий Спасителю, з Твоїм народом я схиляюсь перед Тобою – моїм Паном і Богом, який стер сатану, переміг гріх і смерть і звільнив всіх людей від сил зла. Прийми моє захоплення, коли я радію з віруючими, святими і ангелами, тому що Ти з тріумфом вийшов з пекла, щоб жити вічно. Прохаю Тебе, очисти моє грішне серце від грішних бажань і перебувай в ньому зі Своїм вічним миром. Мені радісно визнавати, що Ти пробачив всі мої вчинки і примирив мене з Твоїм небесним Отцем, щоб я, як дитя Його родини, міг дивитися на обличчя Його і знати, що Він сповнений милосердя і безмежного співчуття до мене.

Я хвалу Тобі складаю за те, що Ти приніс надію в серце моє. Мені немає необхідності боятися смерті, тому що не буде осуду тим, хто вірить в рятівну силу Твого Хреста. Всім, хто сумує, нехай цей день Воскресіння Господнього принесе втіху Твоїх обітниць і нової радості очікування того дня, коли вони об'єднаються зі своїми улюбленими і рідними у вічній славі на небесах.

Я радію сьогодні, бо знаю, що Твоя церква продовжує свій переможний шлях, отримуючи силу з Твоєї всемогутньої руки. Навіть пекельні ворота не переможуть Твою Церкву. Прийми обітницю вірності в цей день, так як я присвячую себе служінню Тобі.

Заволодій повністю моїм серцем, допоможи позбутися всіх сумнівів, прожени всі турботи. Нехай Твій Дух запалить в мені любов, яка не згасне повіки. Примножуй з дня на день моє бажання іти туди, куди Ти поведеш мене, поки я не стану перед Троном Твоїм, щоб побачити славу воскреслого Бога і вихваляти Тебе з усіма Твоїми святими і ангелами у вічній і досконалій любові. Алілуя. Амінь.

 

Джерело: МІЙ МОЛИТОВНИК

Ілюстрація: Карл Генріх Блох (1834-1890). Воскресіння Христа.

Назад

Календар

СвятийДухХрест2

Молитви

Duerer-Prayer2

 

Аудіо проповіді

st peter preaching in the presence of st mark big

Аудіо музика

Gaudenzio Ferrari 002

Час Реформації

ЧАС РЕФОРМАЦІЇ - заставка

Українське лютеранство

Blog-V-Gorpynchuka

Блог п. Т.Коковського

Blog-Tarasa-Kokovskogo

Віттенберзький соловей

Wittenberg-Nightingale

Семінарія Св.Софії

УЛБ-222