Ми проповідуємо Христа розп'ятого (1Кор.1:23)

А Він був ранений за наші гріхи, за наші провини Він мучений був, кара на Ньому була за наш мир,
Його ж ранами нас уздоровлено! Усі ми блудили, немов ті овечки, розпорошились кожен на власну дорогу,
і на Нього Господь поклав гріх усіх нас! 
(Ісаї 53:5,6)

Ukrainian English Russian

Календар подій

Молитва на День захисту дітей

П’ятниця, 01 Червень 2018, 12:00 - 11:59

Молитва на День захисту дітей

 

Copping The Hope of the World 1915    Дорогий Небесний Отче! Я, як і кожна людина, що прийшла у цей світ після Адама і Єви, – народився маленькою дитиною від моїх батьків з волі Твоєї.

    Дякую Тобі, що народившись «дитиною гніву», тепер можу кликати Тебе Своїм Отцем, бо я створений Тобою, і народжений згори Твоїм Святим Духом і водою! Псалмоспівець говорить: «Ти вчинив нирки мої, Ти виткав мене в утробі матері моєї, – Прославляю Тебе, що я дивно утворений! Дивні діла Твої і душа моя вельми відає про це! І кості мої не сховались від Тебе, бо я вчинений був в укритті, я витканий у глибинах землі! Мого зародка бачили очі Твої, і до книги Твоєї записані всі мої члени та дні, що в них були вчинені, коли жодного з них ще не було…»

    Дякую Тобі, що можу кликати Тебе Своїм Отцем, бо Ти усиновив мене в Ісусі Христі! Ти ж, Ісусе, для того щоб Отець міг усиновити мене, Сам був зачатий від Святого Духа в утробі Діви Марії, Сам був народжений у стайні у Віфлеємі.

    Господи, прошу Тебе навчити мене і всіх людей цінувати Дар Життя, який Ти даєш не тільки мені, але й іншим. Особливо навчи нас стояти на сторожі життя найбільш незахищених – ненароджених. Благослови, щоб у світі та, зокрема, в Україні не вбивались ненароджені через аборти.

    Також дай нам можливості служити сиротам та інвалідам дитинства та іншим хворим дітям. У Слові Ти порівнюєш Свою любов до нас із любов’ю матері до свого немовляти та показуєш, що Твоя любов ще більша: «Чи ж жінка забуде своє немовля, щоб не пожаліти їй сина утроби своєї? Та коли б вони позабували, то Я не забуду про тебе!»

    Отже, благослови нас нести Євангеліє у Слові проголошеному та в Слові , що приходить із водою Хрищення до всіх дітей! А також тримай наших дітей та онуків у Своїх руках, використовуючи нас як Твоїх благовісників, щоб, коли прийде час «молодечих пожадливостей», вони могли протистояти лукавому, будучи зодягнені в повну Божу зброю, перемагаючи нечистого Мечем Твого Слова. Амінь.

 

Джерело: МОЛИТВИ «ВСІХ СВЯТИХ», 01.06.2014р.

Ілюстрація Harold Copping (1863–1932). Христос - Надія світу.

Назад

Календар

СвятийДухХрест2

Молитви

Duerer-Prayer2

 

Аудіо проповіді

st peter preaching in the presence of st mark big

Аудіо музика

Gaudenzio Ferrari 002

Час Реформації

ЧАС РЕФОРМАЦІЇ - заставка

Українське лютеранство

Blog-V-Gorpynchuka

Блог п. Т.Коковського

Blog-Tarasa-Kokovskogo

Віттенберзький соловей

Wittenberg-Nightingale

Семінарія Св.Софії

УЛБ-222