Ми проповідуємо Христа розп'ятого (1Кор.1:23)

А Він був ранений за наші гріхи, за наші провини Він мучений був, кара на Ньому була за наш мир,
Його ж ранами нас уздоровлено! Усі ми блудили, немов ті овечки, розпорошились кожен на власну дорогу,
і на Нього Господь поклав гріх усіх нас! 
(Ісаї 53:5,6)

Ukrainian English Russian

Календар подій

Молитви подяки (ЛС-1941)

Від П’ятниця, 22 Травень 2020 -  12:00
До Субота, 23 Травень 2020 - 10:00

Молитви подяки

 

Молитва подяки (1)

Morgan Weistling TuttArt 55        Господи Боже!  Отче Небесний! Від Тебе отримуємо ми в щедрості безперестанній всі добрі дари. Щодня Ти нас у чистій благодаті Твоїй оберігаєш від усякого зла. Благаємо Тебе - подай нам Твого Святого Духа, аби усім серцем визнаючи доброту Твою, ми могли завжди  приносити подяку Тобі і повіки славили Твою люблячу доброту і Вітцівське милосердя; через Ісуса Христа, Твого Сина, а нашого Господа. Амінь.

Молитва подяки (2)     

      Всемогутній Боже!  Отче наш Небесний! Твоє милосердя нове для нас щоранку. Хоча ми жодним чином не заслужили на Твою доброту, Ти щедро піклуєшся про всі наші потреби для тіла і душі. Молимося - подай нам Твого Святого Духа, аби ми щиросердечно визнавали Твою милосердну доброту до нас, дякували Тобі за ласки Твої і служили Тобі в охочому послухові; через Ісуса Христа, Твого Сина, а нашого Господа. Амінь.

Молитва подяки (3)     

      Всемогутній і многомилостивий Боже! У Вітцівській мудрості Ти караєш нас за гріхи наші, аби ми не залишалися в нерозкаяності та марнославстві, і щоб ми не гинули з безбожними. Посеред гніву Твого згадав Ти про милість Свою і благодатно визволив нас із нашої біди. Тож щиросердечно ми дякуємо Тобі і славимо Тебе, що Ти відвернув від нас Твій справедливий гнів і вияв Свою ласку до нас, Твоїх негідних слуг. Благослови, душе моя, Господа, і все нутро моє святе Ймення Його! Благослови, душе моя, Господа, і не забувай за всі добродійства Його! Господи, Ти - милосердний і повільний до гніву і щедрий на милосердя. Боже! Тобі слава належить повіки; через Ісуса Христа, Твого Сина, а нашого Господа. Амінь. 

Молитва подяки (4)

     Слава Тобі, Боже Всесвятий! Слава Тобі, Боже Всевишній! Слава Тобі, Царю неба і землі!  Як батько виявляє змилування над дітьми своїми, так і Ти виявляєш змилування над нами. Наповнюй нас радістю і втіхою у Святому Духові, аби в час Твоєї відплати кожній людині за її ділами, ми були знайдені гідними в очах Твоїх - через Того, Хто викупив нас від ганьби та прокляття гріха - Ісуса Христа, Твого Сина, а нашого Господа. Амінь.

З лютеранського співаника

Блоґ  В.Горпинчука УКРАЇНСЬКЕ ЛЮТЕРАНСТВО травень-червень 2017

 

Ілюстрація: "Молитва". Праця сучасного американського художника Моргана Вейстлінга.

Назад

Календар

СвятийДухХрест2

Молитви

Duerer-Prayer2

 

Аудіо проповіді

st peter preaching in the presence of st mark big

Аудіо музика

Gaudenzio Ferrari 002

Час Реформації

ЧАС РЕФОРМАЦІЇ - заставка

Українське лютеранство

Blog-V-Gorpynchuka

Блог п. Т.Коковського

Blog-Tarasa-Kokovskogo

Віттенберзький соловей

Wittenberg-Nightingale

Семінарія Св.Софії

УЛБ-222