Ми проповідуємо Христа розп'ятого (1Кор.1:23)

А Він був ранений за наші гріхи, за наші провини Він мучений був, кара на Ньому була за наш мир,
Його ж ранами нас уздоровлено! Усі ми блудили, немов ті овечки, розпорошились кожен на власну дорогу,
і на Нього Господь поклав гріх усіх нас! 
(Ісаї 53:5,6)

Ukrainian English Russian

Календар подій

Молитва на День Реформації

П’ятниця, 30 Жовтень 2020, 12:04 - 11:59

Молитва на День Реформації

 

JesusClearsTheTemple-945Господи Боже війська небесного, Ти є Притулком для кожного грішника та Міццю для всіх, хто покладає на Тебе свою надію. Славлю Тебе за те, що Ти вчинив мене учасником благословень Реформації.

Без жодних заслуг чи гідності з мого боку Ти послав Свого Святого Духа в моє серце і привів мене до віри в Твого дорогого Сина Ісуса Христа. Ти дав пізнати мені про марність моїх добрих діл, і Ти дав пізнати мені досконалу заслугу Ісуса Христа. Ти спрямував мою віру геть від заповідей людських і спричинив мене покладати мою надію винятково на великі та дорогоцінні обіцянки Твого Євангелія. Ти об'явив мені красу Твоєї благодаті, яка рятує мене від справедливого осуду і дає мені певність спасіння у Христі.

Дай мені Твоєї благодаті, щоб я зміг отримати Твоє прощення з подякою і відобразити Твоє милосердя у житті вдячності. Використовуй мене як Свого свідка в принесенні послання прощення в Христі моїм ближнім повсюди.

Відкрий мої очі до кращого розуміння Твого Слова і глибшого шанування Твоєї благодаті, щоб моя віра в Христа Ісуса зростала та процвітала плодами праведного життя.

Дай чистоту доктрини і практики Твоїй церкві, щоб люди могли бути врятовані від усіх людських помилок, і щоб вони могли бути ведені в усій правді Твоїм Духом. Почуй мене заради Того, Хто є Дорогою і Правдою, і Життям, Твого Сина, Мого Господа. Амінь.

Джерело: МІЙ МОЛИТОВНИК

Назад

Календар

СвятийДухХрест2

Молитви

Duerer-Prayer2

 

Аудіо проповіді

st peter preaching in the presence of st mark big

Аудіо музика

Gaudenzio Ferrari 002

Час Реформації

ЧАС РЕФОРМАЦІЇ - заставка

Українське лютеранство

Blog-V-Gorpynchuka

Блог п. Т.Коковського

Blog-Tarasa-Kokovskogo

Віттенберзький соловей

Wittenberg-Nightingale

Семінарія Св.Софії

УЛБ-222